"De roze steen"

Coaching en hypnose  HypnoBirthing®


Gewichtsbeheersing

Hypnose is enorm effectief als het gaat om gedragsverandering. En daar kan ik jou bij helpen. Wanneer je zover bent om effectief je eetpatroon aan te pakken, sta ik je graag bij. Verschillende clienten heb ik geholpen bij het verliezen van gewicht.  Er zijn met behulp van hypnose meerdere mogelijkheden om je gewicht aan te pakken, en in een vrijblijvend intake gesprek kijk ik graag met jou wat het beste bij je zou passen.

Virtuele maagband

Op een gegeven moment kun het idee krijgen dat je alles wel geprobeerd hebt. En dat er toch resoluut wat moet gaan gebeuren. Maar een 'echte' maagband zetten is niet niks. Bij het zetten van een maagband zijn bijvoorbeeld complicaties toch een risico. 

De Hypnoband is een concept wat effectief kan werken bij een personen met een hoger BMI (vanaf 30) en wanneer grotere hoeveelheden gegeten worden. De hypnoband kan uiteindelijk veel gewichtsverlies op leveren. Maar dan zonder de gezondheidsrisico's. 

Je onderbewustzijn neemt aan dat er een 'echte' maagband is geplaatst, waardoor de porties kleiner zullen worden die je gaat eten en je hongergevoel minder wordt. 

Voor de Hypnoband zijn er 4 sessies nodig. Bij dit programma krijg je ook de Hypnoslim audio welke je nog regelmatig afluistert na de sessies.  

Via de link rechts op deze pagina, is een Youtube filmpje te bekijken 'Moog het get minder'. Deze geeft een mooie indruk van hypnose en de Hypnoband.

Heb je interesse en/of heb je vragen? Bel of stuur gerust een mailtje voor vragen of een intakegesprek.