"De roze steen"

Coaching en hypnose  HypnoBirthing®

Acces Bars®

 

 

 

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. 

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een heerlijk ontspannende massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met veel gemak veranderen in iets veel mooiers.

 

Met deze Acces Bars raak ik een aantal punten op je hoofd aan, terwijl je (gekleed) op een massagetafel ligt. Je hoeft geen issues te benoemen, we hoeven geen 'problemen' te bespreken. Wanneer je vaker de Acces Bars laat doen, zul je meer profijt merken van de belemmeringen en overtuigingen die meer en meer losgelaten worden. 

Alles wat je hoeft te doen is openstaan om los te laten en te ontvangen.

Ook tijdens zwangerschap kan dit een enorm fijne toevoeging zijn;  alleen al voor een heerlijk ontspan moment maar ook voor het loslaten van overtuigingen en belemmeringen waardoor je weer vrijer naar de geboorte toe kunt leven en de periode hierna.