"De roze steen"

Coaching en hypnose  HypnoBirthing®

Mijn naam is Renee Knol-Thesing, geboren in 1976. Met mijn gezin woon ik in Kampen. Jaren geleden heb ik de opleiding HBO maatschappelijk werk en dienstverlening gevolgd met de intentie mensen te helpen meer geluk te vinden in hun leven. Ik heb met veel plezier gewerkt als reclasseringswerker in de verslavingszorg, zowel intramuraal als extramuraal. Hierna heb ik 7 kinderen mogen krijgen en heb ik vele jaren mijn energie gestoken in ons grote gezin en ons vloerenbedrijf. Het leven heeft mij bergen en dalen laten bewandelen en deze wegen hebben mij gesterkt maar ook mijn verlangen vergroot mij weer professioneel in te gaan zetten voor het welzijn van diegenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hypnose vind ik een enorm effectieve tool, bruikbaar voor vele hulpvragen, zoals het veranderen van ingeslepen gewoonten, het omgaan met stress of het leren ontspannen. 

Onlangs heb ik succesvol de cursus tot hypnotherapeute gevolgd, de cursus Hypnobirthing en daarnaast een aantal cursussen zoals de cursus 'virtuele maagband' en het 'Jeffrey Stephens Protocol'  en hiermee samen met mijn achtergrond als maatschappelijk werker, hoop ik je in mijn onlangs mooi ingerichte praktijk in Kampen, een stukje houvast te geven bij het vinden van meer balans in je leven.